NA 11 MEČEVA PRIMIO SAMO JEDAN GOL: Partizan PRONAŠAO ZAMENU za Vladimira Stojkovića!

Autor:

Sport

26.07.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan radi na dovođenju zamene za Vladimira Stojkovića koji se otisnuo put Saudijske Arabije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Posle odlaska kapitena u Al Fejhu, crno-beli su pikirali nova pojačanja.

Filip Kraljić je jedno vreme figurirao kao opcija, ali je golman japanske Omije otpao zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata, pa su u Humskoj posegnuli za novim rešenjima.

Trenutno je glavni "pik" crno-belih Dušan Marković,  golman Šerifa, koji je februara ove godine potpisao za klub iz Tiraspolja, u završnici proteklog prvenstva Moldavije pomogao mu da osvoji titulu, tako što je primio samo jedan gol na 11 utakmica.

Na početku nove sezone ne brani i možda baš to bude presudno da se vrati u srpski fudbal.

- Ne bih mogao ništa konkretno da vam kažem na tu temu. Igrač sam Šerifa, ugovor mi je na snazi do zime i zadovoljan sam. Naravno da mi gode priče o interesovanju tako velikog kluba kao što je Partizan- rekao je Marković u izjavi Sportskom žurnalu.

Dušan Marković je stasao u mlađim kategorijama Rada, branio 81 utakmicu za "građevinare", a 2018. debitovao za mladu reprezentaciju na meču sa Makedonijom u vreme Gorana Đorovića.

Aleksandar Popović je dobio prednost na golu Partizana, dok će Nemanja Stevanović biti njegova rezerva, a uskoro ćemo videti da li će mladi golman ponovo zaigrati u Srbiji i pojačati konkurenciju na golu tima iz Humske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading