RASPRODAJA NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez POLA tima do kraja leta?

Autor:

Sport

20.08.2021

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu očekuje turbulentan završetak letnjeg prelaznog roka.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Zvezda pod ugovorom ima ogroman broj fudbalera, pa će do kraja prelaznog roka nekoliko igrača napustiti Marakanu u slučaju dobrih ponuda.

Prvi koji bi mogao da ode iz tabora srpskog šampiona jeste francuski napadač Loi Dioni. On je stigao na pozajmicu iz Anžea, ali se pokazao kao veoma loša akvizicija, pa su crveno-beli spremni da ga ustupe nekom od drugih klubova.

Osim Francuza koji je na pozajmici u klubU, Zvezda bi se rado otarasila još petorice prvotimaca, saznaje "Mozzartsport".

Prva dvojica na listi su Veljko Nikolić i Njegoš Petrović. Protekle sezone imali su status bonusa, a još od početka ovog leta imaju dozvolu da odu, međutim ponuda za njih još uvek nema.

Zvezda je sada spremna da proda i štopera Srđana Babića. Crveno-beli su na početku prelaznog roka odbili 1.300.000 evra od Brage za Babića, jer su ga videli kao startera uz Aleksandra Dragovića. Ipak, njegov statu se promenio, pa su na Marakani sada voljni da čuju ponude za njega.

Na kraju, Crvena zvezda je na transfer listu stavila i dva stranca koja su prošle zime stigla na "Marakanu", u pitanju su Filipo Falko i Aksel Bakajoko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

21.08.2021 15:46

Babic,Veljko i Bakajoko mozda bi trebali ostati.Ivanica nikako prodavat Moze a za 10 mil . e.