STANOJEVIĆU PAO TERET S LEĐA: U Partizan dolazi PREKO POTREBNO pojačanje!

Autor: Republika

Sport

16.08.2021

07:54 >> 07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član uprave Partizana zadužen za sportska pitanja Ivica Iliev istakao je da se traži zamena za povređenog Danila Pantića.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Iliev je naveo da je povreda i odsustvo Pantića duža od mesec dana veliki problem za igru tima i da mora da se reaguje adekvatnim pojačanjem:

- Šteta zbog Dače. Po dolasku u Partizan odmah se nametnuo kao jedan od nosilaca ekipe, ali šta je – tu je. Moramo dalje, siguran sam da će stručni štab i igrači učiniti sve da nadomeste njegov izostanak Ovo menja planove, učinićemo sve da ubrzamo pregovore i da u narednih nekoliko dana dovedemo pojačanje u ofanzivi - kaže Iliev za Informer.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Pantić van terena zbog povrede

 

- Imamo neke opcije, aktivni smo na tom polju. Nismo hteli da žurimo, jer tada lako može da se pogreši. U prethodnih nekoliko godina retko kada smo promašivali sa strancima. Hoćemo da dovedemo igrača koji će zaista da donese kvalitet i pomogne ekipi, a ne samo da bi popunio broj - završava Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading