LEGENDE CRNO-BELIH ODUŠEVLJENE IGROM "PARNOG VALJKA": Stanojev Partizan vraća titulu KUĆI!

Autor:

Sport

14.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan može da ide na titulu, poručuju legende crno-belih!

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u četvrtak su se plasirali u plej-of za ulazak u Ligu konferencija nakon što su posle 120 minuta igre i penal-ruleta pobedili ruski Soči u Humskoj. Crno-bele sada očekuje poslednji ispit i dvomeč s portugalskom Santa Klarom, ali partije "parnog valjka" od početka sezone deluju, kratko rečeno, čarobno.

U Superligi Srbije tim Aleksandra Stanojevića je na prvoj poziciji posle četiri kola, s maksimalnih 12 bodova, samo jednim primljenim i 14 datih golova.

NAJVIŠE AMBICIJE

Grobari su u ekstazi kada vide svoje ljubimce kako lepršaju po terenu i nadaju se da bi titula posle pet sušnih godina mogla da se vrati na stadion JNA, a to mišljenje u razgovoru za Srpski telegraf dele i legende Partizana Momčilo Moca Vukotić (71) i Milivoje Ćirković (44).

- Partizan uvek ide na titulu, kao i ove sezone. Uvek imamo te ambicije, ali realno je početak prvenstva. Ako je naslutiti po igri i radu trenera Aleksandra Stanojevića, možemo biti ravnopravni u borbi za titulu. Moram da priznam da sam zadovoljan, od priprema do danas, to ide u dobrom smeru, kako smo svi želeli - rekao je čuveni Moca u razgovoru za naš list, a njegovo mišljenje deli i Milivoje Ćirković.

MESEC ZA ČESTITKE

- Ako nastave ovako, sve je moguće, pa čak i titula. Generalno od samog početka, Partizan je u dobrom ritmu, treba čestitati svima u klubu na ovih mesec dana. Generalno me raduje odlična igra u prvenstvu, ne primaju golove, samo jedan za četiri meča. To je za naše prvenstvo odličan podatak. Stanoje je zategao odbranu. S Rikardom imamo dubinu, dok se Lazar Marković preporodio, i to je bitno jer je sada kapiten i lider - ističe nekadašnji defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading