VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: On neće biti spreman za Santa Klaru ali ni za VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

15.08.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopridošli u Humskoj, Danilo Pantić moraće poprilično dugo da pauzira. Ovo može biti veliki udarac za Partizan koji kroz nekoliko dana igra prvi meč plej-ofa za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Stanojević nema veliki izbor. 

Kako prenose iz Humske, Pantić do kraja septembra neće moći da igra. Ofanzivni vezista crno-belih van stroja je zbog povrede primicača tokom zagrevanja pred revanš sa Sočijem.

- Čeka ga mesec i po pauze: 30 dana bez ikakvih aktivnosti. Neću da ga imam ni za večiti derbi - istakao je Aleksandar Stanojević u razgovoru za Sportski žurnal. 

Osim derbija, Pantić će propustiti i duel plej-ofa za plasman u Ligu konferencija sa Santa Klarom, ali i premijerni meč grupne faze UEFA takmičenja ukoliko se savlada portugalski predstavnik.

Bivši fudbaler Čelsija bi prema prvim prognozama trebalo da bude spreman tek za gostovanje Napretku 2. oktobra.

Podsetimo se, ovo je samo jedna u nizu loših vesti za crno-bele. Van stroja su bili Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Aleksandar Miljković, Aleksandar Šćekić, Filip Holender i – Nemanja Jović koji je i dalje van stroja.

- U ponedeljak počinje da trči. Ne znam da li će da bude spreman za Santa Klaru - dodao je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading