PARTIZAN ILI SANTA KLARA? Bivši trener crno-belih bacio Grobare u DELIRIJUM pred plej-of za Ligu konferencija!

Autor:

Sport

14.08.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Jokanović, srpski stručnjak, analizirao je Santa Klaru, narednog rivala Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Jokan smatra da će crno-beli u plej-ofu "udariti" na čvrstu ekipu, ali da imaju šansu da se domognu grupne faze novoformiranog takmičenja pod okriljem UEFA.

- Trener Santa Klare, Danijel Ramoš, je po opredeljenju defanzivac i najvažnije mu je da u poslednjoj liniji sve funkcioniše kako želi. U tome poprilično uspeva zbog kvaliteta Brazilaca Žuniora i Križana u ofanzivnom delu tima. Portugalci vole da "plaču", pa od njega u najavi očekujem maksimalno hvaljenje Partizana, pominjanje Lige šampiona, utakmice sa Realom, kako su crno-beli čudo, sve sa ciljem da se rival uspava - počeo je Jokanović za "Novosti" priču o onome što Partizan čeka u četvrtak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Partizan ide dalje - Jokanović nema dilemu

Glavna pretnja "parnom valjku" stiže iz Azije.

- Japanac Morita, zadnji vezni je ključni čovek u Ramošovom timu. Ukoliko Partizan bude uspeo da ga "prikoči" obaviće dobar deo posla. Santa Klara je prošle sezone bila najopasnija protiv velikih, jer nisu imali potrebu da vode igru, a iz kontranapada su veoma opasni. Imaju u timu sedam, osam Brazilaca, a šansa crno-belih bi mogao da bude levi bok gde prinudno igra štoper Mansur koji se na toj poziciji ne snalazi baš najbolje.

Kada se povede priča o procentualno izraženim šansama dva tima, za Jokanovića nema dileme.

- Partizan je favorit. Po meni su šanse 65:35. Gledao sam Stanojevićev tim protiv Sočija, deluju baš ozbiljno, takmičarski. Da sam na Stanojevićevom mestu pustio bih ih da igraju, jer se u takvim situacijama mnogo slabije snalaze nego kada vrebaju iz kontranapada. Tondelu su u prvom kolu napadali, bili bolji u svim statističkim kategorijama i izgubili 3:0. Portugalske ekipe se generalno potcenjuju, Santa Klara je dobra ekipa, ali veće šanse za prolaz ima naš klub - zaključio je Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading