BILO IM JE DOSADNO PA SU POZVALI PROSTITUTKE: Trener ih UHVATIO NA DELU! Fudbaleri će ovo dugo pamtiti!

Autor:

Sport

15.08.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Šahtjora, trener Mirčea Lučesku zadavao je velike muke evropskim velikanima sa svojim izabranicima. Legendarni stručnjak je 12 godina bio na klupi ukrajinskog kluba, osvojio je i UEFA kup (sadašnju Ligu Evrope).

Republika

Foto: Starsport

Preselo im. 

Nekadašnji njegov saradnik Ruslan Marmazov ispričao jednu interesantnu priču iz perioda kada je Lučesku bio trener.

Naime, grupa fudbalera je u hotel dovela prostitutke, a Mirčea je sve to saznao. Zatim je rešio da im te večeri pokvari plan. .

- Igračima je na pripremama u Španiji bilo dosadno. Pozvali su prostitutke u hotel. Lučesku je nekako saznao za taj plan i pojavio se baš kada su one stigle. Svi su bili iznenađeni, očekivali su da će im očitati lekciju. Umesto toga im je mirnim tonom rekao 'Momci, platite devojkama da odu i idite u krevet - otkrio je Marmazov.

Foto: Tanjug/AP

Mirčea Lučesku

Marmazov nije otkrio o kojim fudbalera se radilo, ali je sigurno da su ovu situaciju zapamtili.

Inače, Lučesku je prošle sezone preuzeo Dinamo iz Kijeva što je izazvalo pravu buru. Navijači su ga u jednom momentu i oterali sa klupe, ali im je on odgovorio na najbolji mogući način - osvojivši duplu krunu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading