GRMLJAVINA SA MAKSIMIRA: Bolji smo, SIGURNO prolazimo!

Autor:

Sport

05.08.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz Dinama pred meč odluke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion Maksimir

Trener Dinamo Zagreba Damir Krznar ubeđen je da su njegovi izabranici bolji od Legije i da će, nakon 1:1 na Maksimiru, proći u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Izuzetno zahtevna utakmica. Imali smo više od igre, dve ili tri izuzetno dobre prilike, a primili smo gol kada je trebalo da povećamo rezultat na 2: 0. Videli smo da smo jači i bolji i to ćemo potvrditi u Varšava - rekao je Krznar, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Sudijski nadzor, ali to se mora uzeti u obzir. To je sastavni deo igre. Igrači greše, a sudije greše." "U uvodnom delu Legije bilo je barem poteškoća u pokrivanju prelaska iz prve u drugu sezonu. Moramo to da rešimo. Niski blok je uspeo, a mi ćemo pokušati da rešimo prvi deo da ih još više ugrozimo često sa pritiskom - podvukao je Damir Krznar.

Podsetimo, ako eliminišu Poljake, "modri" će na megdan boljem iz dvomeča Crvena zvezda - Šerif u 4. rundi kvalifikacija za elitno takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading