BORIĆEMO SE KAO LAVOVI: Stanković GRMI - napašćemo Šerif, idemo u Moldaviju po prolaz!

Autor:

Sport

03.08.2021

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković izneo utiske nakon remija sa Moldavcima.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Šerifom rezultatom 1:1 u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener prvaka Srbije Dejan Stanković rekao je da nema šta da zameri momcima nakon 90 minuta velike borbe na stadionu "Rajko Mitić".

- Ekipa puna talenta, brzine, to su pokazali (Šerif prim. aut.). Uspeli smo da izjednačimo, borili smo se i sa igračem manje, napadali smo. Ostalo je još 90 minuta da prođemo dalje. Borićemo se kao lavovi, ostaje nam da napadamo. Ja verujem, veruju i momci! Publika je prepoznala momenat, dala nam vetar u leđa i kada smo ostali sa desetoricom - rekao je Stanković, koji nije želeo da komentariše da li je činjenica da je potencijalni rival u plej-ofu za elitno takmičenje prvaka Srbije Dinamo Zagreb, uticao na ekipu.

Podsetimo, Zvezda je poslednjih 35 minuta meča igrala sa igračem manje, pošto je isključen Gelor Kanga, a revanš se igra sledeće nedelje u Moldaviji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading