POKRET SOCIJALISTA: Pošto koljači nisu bili dovoljni da bace sumnju na Vulina i Vučića, javio se Đilas da potvrdi koliko veruje ubicama

Autor: Republika

Vesti

05.08.2021

18:29

Pokret socijalista oglasio se saopštenjem nakon nedelja organizovanog napada koljača iz klana Belivuk-Miljković na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Tanjug/O. TOSKIĆ

 

Nakon nedelja organizovanog napada koljača iz klana Belivuk-Miljković na predsednika Vučića i ministra Vulina, morao se uključiti i vlasnik medija i partija Dragan Đilas, navodi se iz Pokreta socijalista na laži i optužbe lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa koje je, u Vrnjačkoj Banji, izrekao na račun Srbije, ministra Vulina i predsednika Vučića.

 

- Pošto koljači nisu bili dovoljni da bace sumnju na Vučića i Vulina, javio se Đilas da potvrdi koliko veruje u svaku reč ubica. Koliko god medija i partija da kupi, Đilas na kraju sve mora da radi sam, izgleda mu ni mediji ni ljudi u njima i partijama nisu baš najbolja investicija.

- Predsednik Vučić i ministar Vulin su se obratili tužilaštvu i pristali na poligraf da odgovore na svaku laž koju su izrekle ubice, a preneli i dopunili Đilasovi mediji i zaposleni u njegovim partijama. Đilas se nije obratio tužilaštvu da proveri kako je u vreme vlasti zaradio 619 miliona evra, baš kao što nije otišao na poligraf da proveri da li su, ipak računi na Mauricijusu njegovi, kao i desetine miliona evra koje je na njima sakrio - dodaje se u saopštenju.

- Nije poželeo Đilas da na poligrafu potvrdi da li je tačna njegova izjava da nije tukao ni tasta, ni taštu, ni bivšu ženu ili je tačna izjava tasta, tašte i bivše žene da je on tukao njih i to pred decom. Kao i svaki lažov, ni Đilas ne razume ljude koji govore istinu i koji su spremni za istinu da se bore - zaključuje se iz Pokreta socijalista.

Komentari (3)

Loading
Marko

06.08.2021 09:15

Đilasu niko ne veruje,on toga mora biti svestan

Mirjana

06.08.2021 11:21

Djilas je uzasan covek koji pada u ocima naroda svakoga dana sve vise.

Tanja

06.08.2021 11:40

Ko još sluša šta taj lopov ima da izjavi.