PAO POTPIS NA MARAKANI: Za Zvezdu potpisao ŠTOPER!

Autor:

Sport

04.08.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan u karijeri mladog Andreja Đurića.

Republika

Foto: Starsport

Zalog za budućnost.

Beogradska Crvena zvezda je dan nakog polovičnog starta u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona i remija na "Marakani" sa moldavskim Šerifom, odlučila da osigura svoje redove. Naime, šampion Srbije je danas produžio ugovor sa štoperom Andrejem Đurićem.  

Mladi Đurić je poslednjih šest meseci proveo a pozajmici u Grafičaru, a sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio je prethodno generaciju crveno-belih rođenih 2003. godine.

- Zahvalio bih se svima u klubu na ukazanom poverenju. Za mene je ovo velika čast, jer sam od malih nogu u Crvenoj zvezdi i sanjam da zaigram za klub koji volim. Nastaviću da radim naporno u nadi da ću se što pre priključiti timu Dejana Stankovića, a do tada ću maksimalno da upijam sve savete Boška Đurovskog, kako bi što spremniji dočekao prelazak iz Grafičara - istakao je Đurić nakon potpisivanja ugovora.

 

 

Đurić je rođen 21. septembra 2003. godine i svakako je zalog za budućnost tima koji predvodi Dejan Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading