ISKRENO O SVEMU: Stanković o crvenom kartonu Kange, Degeneku i šansama Zvezde za prolazak dalje!

Autor:

Sport

03.08.2021

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su 1:1 sa Šerifom u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je nakon remija sa Šerifom govorio o isključenju Gelora Kange, koji je meč završio pre vremena zbog dva žuta kartona.

- Imali smo korner, pa dobili crveni karton i igrali sa igračem manje 35 minuta. Da smo ostali brojčano isti ko zna šta bi bilo. Veliko prvo poluvreme je završeno. Bitno je da se odmorimo. Verujem u moje momke, kvalitet i snage imamo, samo više agresivnosti na drugu loptu - počeo je Stanković.

Objasnio je i detaljnije situaciju oko Kange.

- Da sam znao da će dobiti crveni karton sigurno bih ga zamenio, kao što sam to uradio posle Sanogovog faula na sredini terena. Reagovali smo odmah. Iskustvo na ovakvim utakmicama znači. Ne svaljujem krivicu, samo malo više iskustva kod ovakvih stvari. Ne valja ostaviti ekipu sa desetoricom... Da, možda sam mogao, da sam predvideo da će dobiti drugi žuti karton, možda bih ga ostavio u svlačionici. Ishitren faul kod gola. Nisam video da je imao problema, da je visio. Nisam vidovit.

Novinari su ponovo potegli pitanje zašto ne igra Miloš Degenek.

- Ko ne igra on je najbolji na terenu. Degenek, Pavkov, Kanga, bonusi... To je kao hrčak u mašini. Tako uvek može da se napravi situacija i neprijatno pitanje. Kroz karijeru sam naučio da je najbolji onaj koji ne igra.

Stanković kaže da ne vidi dramu u ovoj situaciji pred revanš u Tiraspolju.

- Kao da je 0:0. Bilo bi sigurno lakše da smo dobili. Ali nismo i idemo dalje.

Primetno je i da Luis Dioni, strelac jedinog gola, nije potpuno spreman.

- Igramo sa onim što imamo, gledamo da svako bude maksimalmno pripremljen. Ne mogu da ga ostavim 90 minuta ako nije spreman. Treba nam njegova pomoć, njegov nastup je bio ispod onoga što smo očekivali, dao je gol i ispunio kvotu, ali je mogao još neku loptu da zadrži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading