ĆIRO I DALJE ŽALI ZA ZVEZDOM! Trener svih trenera najavio dolazak u Beograd, a evo šta je rekao o favoritu u duelu crveno-belih i modrih!

Autor: Republika

Sport

03.08.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski stručnjak Ćiro Blažević govorio je o mogućem susretu Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport, Wikipedia

Ćiro Blažević

 

Srpski i hrvatski šampion bi mogli da se sretnu u poslednjoj rundi kvalifikacija za elitno takmičenje, ukoliko prethodno eliminišu Šerif, odnosno Legiju.

Tri decenije se čekalo na susret Zvezde i Dinama, a poslednji koji je odigran na Maksimiru označen je kao uvod u rat u SFRJ. 

Priča oko eventualne utakmice ovih rivala teško da može da prođe bez komentara "trenera svih trenera" Ćira Blaževića.

- Rano je da govorimo o tome, treba doći do plej-ofa. Trebalo bi skočiti, pa reći hop. Ali znam da se očekuje da dođe do utakmice i nadam se da hoće. I voleo bih da se pokaže čestitost, sportska kultura. Baš bih voleo da bude tako - rekao je Blažević za Sportski žurnal. 

Na pitanje da li bi, ukoliko dođe do ovog dvomeča, došao u Beograd, iskusni trenerski lisac je odgovorio kao iz topa.

- Naravno! Pa to bi bio spektakl u oba meča.

Blažević je u više navrata isticao koliko je želeo da sedne na klupu Crvene zvezde.

Eh, moglo je... Nije se dogodilo i šta tu sad ima da se proča. Nemam običaj da plačem za prosutim mlekom - istakao je Ćiro.

Čovek koji je reprezentaciju Hrvatske doveo do trećeg mesta na Mundijalu 1998. godine nije želeo da prognozira favorita u eventualnom dvoboju Zvezde i Dinama.

Pričaćemo definitivno ako dođe do utakmice. Polako... - zaključio je Ćiro Blažević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading