ODREĐENO KO MOŽE DA KUPI KARTE ZA MEČ DINAMO - ZVEZDA: Navijači POBESNELI!

Autor:

Sport

03.08.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je izazvalo pravu buru među pristalicama Modrih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači imaju pravo.

Iako se još uvek ne zna da li će se dogoditi fudbalski sudar decenije izmuđu dva velikana regiona, beogradsek Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama, jedno se sigurno zna. Ukoliko do sudara dođe, karte će planuti za tili čas a upravo zbog pomenutih karata se podigla i velika bura. 

Naime, Dinamo je već objavio na koji način može da se dođe do karte za Zvezdu, odnosno za plej-of.

Pravo preče kupovine imaće navijači koji budu kupili kartu za meč s Legijom, u trečem kolu kvalifikacija.

- Pozivamo navijače da sačuvaju svoju ulaznicu s utakmice Dinamo – Legija i tako ostvare pravo preče kupovine ulaznice u idućoj fazi UEFA takmičenje - saopšteno je iz hrvatskog kluba. 

 

 

Upravo ovaj postupak je odmah izazvao bes vlasnika godišnjih karata.

- Vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu jedinu utakmicu pre toga? I to, usred sezone godišnjih odmora, objavite danas u 12:00 sati za ulaznice koje mogu da se kupe samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? - jedan je od komentara na ovjavu Dinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
damon

03.08.2021 13:54

Oni opančiči koji pomisle da se mogu prošetati zemljom kojom su opčinjeni i opsjednuti, i o kojoj sanjaju 24 sata dnevno pa dođu u Zagreb