SVE OČI UPRTE U MESIJA: Kompletna ČISTKA u Barseloni!

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sezona još uvek zvanično nije završeno u Barseloni su je već proglasili neuspešnom. Samo trofej u Kupu Kralja mršav je učinak za Katalonce.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi protiv Mančester Junajteda

Zato ne treba što se spremaju velike promene, a letnji prelazni rok biće vreliji nego ikad.

Dogovoren je već dolazak dve zvezde Mančester sitija. Posle isteka ugovora će pristići Erik Garsija, ali i Serhio Aguero, što bi Ronaldu Kumanu moralo da donese dodatni prostor za manevar, koji ove takmičarske godine nije imao. Uz to, videli smo veliki broj promašaja kada je reč o pojačanjima, kakav je bio Miralem Pjanić, koji gotovo da nije ni kročio na teren.

Španski mediji pišu da je čak 14 igrača blizu da napusti klub, uključujući Miralema Pjanića, koji će biti vraćen Juventusu. Barselona želi da rezervnog golmana Neta zameni Đanluiđijem Bufonom, ali je pitanje da li će iskusni "lisac" rešiti da se priključi Kataloncima, pošto je nagovestio da će konačnu odluku doneti za dve nedelje.

Ono što treba dodatno naglasiti jeste da Barsa samo želi da se otarasi Samjuela Umtitija, Filipea Kutinja, Juniora Firpa, Mateusa Fernandesa, Martina Brejtvejta, a da uz to sakupi novac prodajom Klemena Lenglea, Usmana Dembelea, Antoana Grizmana, Serhija Roberta, Rikija Puđa, Konrada i Trinkaa.

Sve to znači da Lionel Mesi definitivno neće otići, a šuška se da sam Argentinac ima spisak želja koga bi voleo da vidi u Barseloni. Ubrzano se radi na potpisu Žoržinja Vajnalduma, a svima je velika želja da vide Erlinga Halanda u dresu Katalonaca. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading