(FOTO, VIDEO) UBISTVO SRBINA U FILADELFIJI! Osumnjičani ga upucali pa otišli u šetnju!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U SAD je počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo Srbina Milana Lončara koji je upucan u januaru u Filadelfiji dok je šetao psa.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Lončar

Tokom pripremnog ročišta u sudnici, kako prenosi Telegraf, prikazan je video snimak na kome se vidi kako Milan šeta sa psom, kad ga iznenada presreću dvojica muškaraca i kreću da ga pljačkaju, a jedan mu drži pištolj prislonjen na grudi. Nakon što su mu pretresli džepove Milana su upucali.

Kamere su snimile kako dvojica napadača beže i kako Milan krvav pokušava da pozove nekog telefonom, a potom pada na pločnik. Kad je policija stigla posle nekoliko minuta i dalje je čvrsto držao povodac. Odmah je prebačen u najbližu bolnicu gde je ubrzo proglašen mrtvim.

Džozefus Dejvis (20), jedan od osumnjičenih za ubistvo, koji je živeo nekoliko ulica dalje od mesta pucnjave, nem je sedeo u sudnici u utorak. Čak sedmorica policajaca svedočila su o snimku sa nadzornih kamera, odeći koju je Dejvis nosio, a koju su kamere snimile i tragovima baruta koji je pronađen na njegovoj jakni.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

U sudnici su bili i majka i sestra nastradalog mladića, ali i Milanova devojka Olivija Gorski.

Inspektor Torsten Luk, koji je radio na prikupljanju dokaza i snimaka sa video nadzora, objasnio je kako su posle pucnjave, koja se dogodila oko 19 sati, dvojica osumnjičenih krenuli da beže u pravcu juga preko parkinga i preskačući ogradu. Kasnije su ih kamere snimile kako šetaju u obližnjoj ulici, a potom su usnimljeni kako ulaze u ulicu gde je Dejvis živeo.

RepublikaFoto: Printscreen

Podsetimo, Milan je ubijen 15. januara samo nekoliko stotina metara od kuće gde je živeo. Poreklom je iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Filadelfiji. Lončar je diplomirao na Templ univerzitetu u decembru 2019. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading