GLAVNA VEST U ŠPANIJI: Luka Jović čeka ALTERNATIVU!

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni španski list "Marka" postavila je na naslovnu stranu legendarnom Raula i imenovala ga naslednikom Zinedina Zidana na klupi Real Madrida.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Ikona "kraljevskog kluba" je na naslovnici sa toreadorskim plaštom u naslov "Alternativa".

Bivši golgeter je prvi u redu za nasleđivanje Zinedina Zidana, svog bivšeg saigrača, na klupi kluba kome je posvetio sve što je imao u životu. U klubu su svesni njegovog skromnog iskustva, ali hvale karakter i znanje.

 

 

Raul je svoju igračku epizodu u Realu završio 2010. godine. Posle 28 godina u klubu on je tada otišao u Šalke, potom je bio član Al Sada i Njujork Kosmosa, a u Real se vratio kao trener mlađih kategodija 2018. godine. Od 2019. je trener Kastilje, Realovog drugog tima kome u poslednje vreme ide odlično. Kastilja bi trebalo da se plasira u viši rang posle dugo godina, a moguće je da će to biti i poslednja Raulova utakmica na klupi Realovih rezervi.

Marka piše da je Raul spreman za ovu zahtevnu ulogu jer malo ljudi na svetu poznaje Real kao on.

Sudbina Luke Jovića bi mogla da bude određena Raulovim dolaskom. Zidan ga je želeo, nije mu pružio previše šansi, poslao ga na pozajmicu u Ajntraht Frankfurt, a zatim najavio svoj odlazak. Srbin sa neizvesnošću čeka kraj sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading