NEIZVESNA BUDUĆNOST LUKE JOVIĆA: Od Srbina ništa ne zavisi, nalazi se u MILOSTI I NEMILOSTI!

Autor: Republika

Sport

13.05.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan će gotovo sigurno napustiti Real Madrid na kraju ove sezone, bez obzira na to da li će osvojiti La Ligu.

Luka Jović

"Kraljevski klub" igra večeras sa Granadom i ako izvojevaju pobedu, i dalje će zaostajati dva boda za Atletiko Madridom. Čekaju još dve utakmice, ali Zidan, koji je za manje od četiri sezone osvojio dve titule prvaka Španije i tri krune Lige šampiona odlučio se da će ona sa Viljarealom 23. maja biti definitivno poslednja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Francuz će biti prva meta Juventusa i reprezentacije Francuske, ako dođe do promena posle Evropskog prvenstva.

Mladi igrači koji su se pojavili poslednjih nedelja sada su jedina stvar koja bi mogla da zadrži Zidana u Madridu. Ako ga se nagovori da izgradi novi tim oko Gutiereza, centralnog beka Viktora Kusta, veznjaka Serhija Aribasa i Antonia Blanka, sa izgledom da klub nastavi trku za Kilijanom Mbapeom, onda bi njegovo mišljenje moglo da se promeni. 

Ostaje da se vidi kakva će sudbina biti Luke Jovića, srpskog napadača pozajmljenog u u Ajntrahtu iz Frankfurta. Zidan je imao mnogo strpljenja za Jovića, zatim je poslat u klub u kom je buknuo, a to da li će ostati u Realu je do dobre volje novog trenera.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading