ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE KO JE ZAKAZAO PRVI KONCERT: Ovo niste ni u ludilu očekivali i to pred 30.000 ljudi, a tek šta priprema LUKAS BIĆETE U NEVERICI!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napokon kreću koncerti.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Lepa Brena nam priprema koncert!

Pevači širom sveta već godinu dana nisu mogli da nastupaju zbog pandemije korona virusa, a kako se danas stvari vraćaju u normalu, nije ni čudo da se koncerti i nastupi sada već uveliko pripremaju.

Među prvima koja je zakazala koncert je Lepa Brena, koja će nastupati 26. jula u Bugarskoj:

- Brena jedva čeka da zapeva! Već 15 meseci nigde nije nastupala, a u junu će se pevati u bugarskom gradu Kozloduju pred 30.000 ljudi! Brena je tamo već decenijama velika zvezda, svi pamte njen dolazak helikopterom na stadion u Sofiji 1990. godine. Sad neće sleteti helikopterom, ali sprema pravi spektakl.

Kako prenosi "Kurir" nju prati i Aca Lukas,koji će 27. juna pevati u Novom Pazaru! A zatim nas čeka celo leto nastupa po beogradskim klubovima gde će pevati Dara Bubamara, Radiša Trajković Đani, Sloba Radanović, Katarina Živković i Milena Ćeranić. Svima njima tezge je zakazao estradni menadžer Goran Lečić Leka:

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official,
Ona će nastupati u klubovima...

- Svi oni prve nastupe imaće u Beogradu, ali i u Bosni. Naravno, ako bude dobra epidemiološka situacija.

Tezge su zakazali i Saša Matić, Milica Todorović i Milica Pavlović, otkriva njihov menadžer Marko Maksimović.

RepublikaFoto: Promo foto
Između ostalih i onaće napokon pevati...

- Skoro svi pevači s kojima sarađujem zakazali su nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni. Međutim, oni su i dalje pod znakom pitanja jer moramo da čekamo da se još malo stabilizuje epidemiološka situacija. Eto, Saša Matić je i prošlog leta imao desetine zakazanih nastupa, ali su na kraju svi otkazani zbog loše epidemiološke situacije. Svi pevači se nadaju da će konačno početi da rade!-  poručuje menadžer Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading