IZ LIVERPULA NA "MARAKANU": Prekaljeni as Premijer lige STIŽE u Beograd!

Autor:

Sport

24.03.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu od 20:45 reprezentacija Srbije startuje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a očekivanja je izneo Irac Šejmus Kolman.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa "Marakane" - Srbija-Vels

Defanzivac Evertona Šejmus Kolman pun je optimizma pred gostovanje Iraca u Beogradu, ali je izkazao i respekt prema selekciji Srbije, koja poseduje zavidan kvalitet.

Srbija ima dobar tim. Još ne znamo u kakvoj formaciji će igrati, ali znam da su njihovi spoljni igrrači veoma dobri i brzi. Imaju i Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića u napadu, tako da sam siguran da će nas napasti u pokušaju da ostvare dobar rezultat, ali i mi verujemo u sebe. Imamo plan i jedva čekamo početak meča. Bilo bi sjajno da ostvarimo dobar rezultat, to bi nam značilo za nastavak kampanje - rekao je Kolman.

Ostrvljani se suočavaju sa velikim problemom na poziciji čuvara mreže.

- Imamo pravi blagosloov što imamo Darena Rendolfa, ali i to što imamo veoma dobre mlade golmane koji veruju u svoje sposobnosti. Neke od njihovih odbrana na treningu bile su neverovatne i ko god da stane na gol trebalo bi da uživa u tome. U Marka ne sumnjam nimalo, a što sam video i u Gejvinovim mečevima pokazuje da je veoma dobar mlad golman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šejmus Kolman u dresu Evertona

Kolman je propustio poslednjih deset utakmica, pa jedva čeka šansu kod selektora Stivena Kenija.

- Ne mogu da opišem kako mi je sve nedostajalo. Stalno sam mislio na utakmice. Ne mogu ni da se setim kad sam prošli put igrao, tako da je sjajan osećaj biti ponovo sa kolegama, stručnim timom i nositi opet ovaj zeleni dres. To je sve što kao igrači želimo - podvukao je Šejmus Kolman.

Podsetimo, Srbija će ugostiti Republiku Irsku od 20:45, a "orlovi" su izraziti favorit na startu kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading