PIKSI ČESTITAO ROĐENDAN SRPSKOM TELEGRAFU: Šokiralo ga pitanje, pa uputio lepe reči našoj redakciji!

Autor:

Sport

24.03.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras fudbalska reprezentacija Srbije protiv Republike Irske (20.45, Nova S) na Marakani počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a danas i redakcija Srpskog telegrafa slavi 5. rođendan, što selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi nije propustio da čestita.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dragan Stojković Piksi

Novi selektor Dragan Stojković Piksi, osim pritiska zbog debija na klupi, igraće i protiv neugodne tradicije jer je naša selekcija od osamostaljenja 2006. poslednji put pobedila na startu kvalifikacija za veliko takmičenje pre skoro 11 godina, tačnije 6. septembra 2010. protiv Farskih Ostrva (3:0) u gostima u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2012.

Nekadašnji trener Nagoje i Gvangžua rekao je da nije znao da ovaj interesantan podatak, ali je poslao zanimljivu poruku redakciji Srpskog telegrafa.

- Za taj podatak nisam znao, ali znam da je Srpskom telegrafu sutra rođendan i ovom prilikom vam čestitam, da dugo slavite i trajete. Što se tiče tradicije, učinićemo sve da tu tradiciju srušimo. Te tradicije postoje kako biste ih okrenuli u svoju korist - rekao je selektor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading