SRBIJA ILI IRSKA? Ogromno IZNENAĐENJE! Kladionice ponudile potpuno NEOČEKIVANE kvote pred Piksijev DEBI!

Autor:

Sport

24.03.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija dočekuje Irce, dileme oko favorite nema, a Piksi ima velike šanse da u pohod na Katar krene sa pobedom.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Srbije od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Republiku Irsku na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a sudeći po kvotama kladionica, Dragan Stojković Piksi ima veliku šansu da na debiju na klupi "orlova" zabeleži pobedu.

Naime, Srbija je izraziti favorit jer je kvota na pobedu domaćina tek 1,6, dok bi slavlje Iraca predstavljalo veliko iznenađenje (5,9). Takođe, bukmejkeri prognoziraju tvrd meč na "Marakani", s obzirom da je na 0-2 tek 1,6, dok 3+ "plaća" sa 2,35.

Osim kladionica, "na strani" naše selekcije protiv Irske je i tradicija. "Orlovi" u pet međusobnih okršaja sa Ostrvljanima nisu osetili gorčinu poraza, trijumfovali su dva puta, dok je u tri navrata bilo nerešeno.

Srbiju očekuju još dva susreta u ovom mini-ciklusu, jer će već u subotu odmeriti snage sa aktuelnim evropskim šampionom Portugalom, a potom i duel sa Azerbejdžanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading