OVO JE PIKSIJEV TIM ZA IRSKU: Milinković Savić kreće sa klupe, evo ko će dobiti poverenje novog selektora u špicu!

Autor:

Sport

24.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije kreće u pohod na Svetsko prvenstvo protiv selekcije Irske sa novim selektorom na klupi. Dragan Stojković Piksi nije otkrio u kojoj formaciji će napasti na startu kvalifikacija, ali ono što se očekuje je da će Srbija protiv Iraca nastupiti u formaciji 3-4-3.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi je rekao kako neće čekati poslednji trenutak da osmisli sastav, i da nema nijednu dilemu ko će početi meč u Beogradu.

Ali, dilema koja muči fudbalsku javnost u Srbiji je ko će početi na golu, s obzirom na to da je Predrag Rajković u boljoj formi, za očekivati je da počne meč pre Marka Dmitrovića.

Trio štopera trebalo bi da čine Nikola Milenković, Stefan Mitrović i Uroš Spajić. Milenković se profilisao kao komandant odbrane i prosto je nezamenjiv šraf u odbrani bez obzira na godine. Mitrović je opravdao šansu u prethodnom sazivu, pa se očekuje da se nađe među startnih 11, a očekuje se da umesto Kolarova zaigra Spajić.

RepublikaFoto: Starsport

Po desnom boku očekuje se Darko Lazović, po levom bi šansu da ponovi igre iz kluba trebalo da dobije Filip Kostić, ali tu je i Filip Mladenović koji je takođe u sjajnoj formi, ali fudbaler Ajntrahta će najverovatnije dobiti prednost u odnosu na imenjaka.

Kao centralni vezni su "viđeni" Nikola Gudelj i Nikola Maksimović, dok je najozbiljnija konkurencija za tri preostala ofanzivna mesta u timu.

Naravno, kapiten Dušan Tadić će početi utakmicu protiv Irske, uz njega bi šansu trebalo da dobije Filip Đuričić, a da mesto u napadu zauzme Dušan Vlahović.

Verovatnije je da će Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović šansu čekati sa klupe...

Dakle, ovo je najverovatnijih 11 koji počinju meč protiv Irske:

Rajković - Milenković, S. Mitrović, Spajić - Lazović, Gudelj, Maksimović, Kostić - Tadić, Đuričić, Vlahović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
baneescot

24.03.2021 12:46

Napokon bez balvana Mitrovoline