GROF BOŽOVIĆ ZAKUVAO PRED "VEČITI" DERBI: Bivši trener Zvezde NAJAVIO PREOKRET!

Autor:

Sport

23.03.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag "Grof" Božović je ponovo govorio o periodu koji je proveo na "Marakani", a osvrnuo se i na rivalstvo sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Božović

U sezoni 2015/16 uzeo je titulu sa crveno-belima sa ubedljivom prednosti u odnosu na Partizan, ali u Evropi nije imao sreće.

I danas žali za propuštenom prilikom i duelima sa Ludogorecom u kvalifikacijama za grupnu fazu Lige šampiona sa Ludogorecom.

- Imali smo jednu izvanrednu ekipu, žao mi je što ta ekipa nije naplatila neke uspehe u toj utakmici sa Ludogorecom koju smo izgubili, a zasluživali smo da uđemo bar u Ligu Evrope. Mislim da smo zasluživali da uđemo i u Ligu šampiona, a nekako nas je ta utakmica sve iznenadila. Svi smo očekivali da ćemo da prođemo- ispričao je Božović.

On je uvek bio poznat kao veliki motivator, a ističe da u derbijima u prethodnih nekoliko godina Partizan igra mnogo motivisanije. 

- U poslednje vreme Partizan se mnogo bolje priprema za tu utakmicu i ulazi mnogo motivisaniji. Obično Zvezda ima veliku bodovnu prednost i onda njima ostaje samo ta jedna prestižna utakmica. To je jedan od razloga što Zvezda u zadnje vreme ima negativan skor sa Partizanom, ali mislim da će se to promeniti- rekao je crnogorski stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport

"Grof" je potvrdio da je neke igrače plaćao iz svog džepa, ali ne vidi ništa specijalno u svom gestu. 

- Bilo je nekih situacija, ali ne mislim da sam uradio nešto specijalno. Dešava se da nekome zatreba novac, da je nekome škripac, nije to problem. Radilo se to uvek kod nas, nadam se da se više ne radi- istakao je Božović. 

On se osvrnuo i na kasnije uspehe Crvene zvezde, a kao ključnog igrača je istakao sadašnjeg kapitena Milana Borjana. 

- Mislim da je Miloje sa dovođenjem Borjana napravio najbolji poduhvat koji je mogao da napravi i da mu se to vratilo na najbolji mogući način. Bio je i Ben i drugih igrača, ali u suštini mislim da je Borjan taj koji je prelomio sve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading