REPREZENTATIVNA PAUZA U LOŠEM TRENUTKU: Impresivne brojke Partizana i Zvezde, "večiti" derbi donosi mnogo više ovog proleća!

Autor:

Sport

23.03.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Večiti" rivali Crvena zvezda i Partizan dočekuju reprezentativnu pauzu u neverovatnoj formi pošto im ovog proleća niko nije uzeo nijedan bod!

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg "večitog" derbija

Naime, Zvezda i Partizan su slavili u svih devet utakmica drugog dela sezone Superlige, čime su nastavili svoju pobedničku seriju započetu još jesenas.

Tako su Partizan i Zvezda vezali po 18 pobeda u svim domaćim takmičenjima potvrđujući da niko iz srpskog fudbala ne može da im parira.

Partizan je u devet pobeda dao 33 gola i na samo dva susreta je njihov golman savladan (Zlatibor 5:1, Novi Pazar 4:1), dok je i Zvezda bila impresivna (27 datih, 5 primljenih golova).

Crno-beli su upisali 27 bodova ovog proleća, ali i dalje zaostaje devet koraka za Crvenom zvezdom koja je tu prednost obezbedila jesenas, s tim da je i Stanojević upisao dva kiksa (poraz od Radničkog i remi sa Metalcem), ali posle toga je usledio niz nepobedivosti.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Čukarički je u dobroj formi sa 20 poena ovog proleća, TSC, Vojvodina i Radnik su osvojili po 15 bodova, Rad 14, Metalac 13...

Da, podsetimo "večiti" derbi se igra 7. aprila, a ovog proleća će definitivno doneti mnogo više...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

24.03.2021 08:05

Derbi nije vise derbi i ne donosi nista sve namestene utakmice protiv malih nemocnih bez novaca i volje za igru.Nemojte pisati gluposti vec istinu pisite.Normalne ljude ne zanima takav fudbal...