LI MEN JE DEVEDESETIH ŽARIO MUZIČKOM SCENOM: Tvorac hita "Zemljotres, urnebes" batalio muziku i prešao u molere kako bi peživeo!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.03.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Nikola Kostić ppoznatiji kao Li Men proslavio se numerom "Zemljotres, urnebes", a onda je samo odjednom nestao sa scene. Život ga je odveo trbuhom za kruhom u potpuno druge vode.

RepublikaFoto: youtube.com
Mi men

Naime, o ovom Novosađaninu dugo ništa nismo čuli, te se nije znalo ni da li je batalio muziku kao većina njegovih kolega koju su kao i on devedesetih bili poznati. Nažalost, ove sumnje su se ispostavile kao tačne.

Li men odlučio je da 2000. godine ode iz Srbije i pronađe sreću negde "preko grane". Prva stanica bio mu je London.

- Počeo sam da egzistiram u Londonu pod parolom "snađi se". Aplicirao sam za dozvolu da ostanem kao umetnik i dobio sam je. Probao sam da radim ono što i u Srbiji, svirao sam sa nekim bendom i iz iskustva sa njima sam shvatio da to neće ići. Nisam imao para, imao sam dosta godina, nisam Englez, nisam pripadao nekoj populaciji koja je imala prođu tamo - ispričao je muzičar u intervjuu za portal "Mojnovisad".

On je objasnio i da je rešio da se okuša u zanatskom poslu kojim bi mogao da zaradi novac da preživi:

-Život me je odvukao na drugu stranu, završio sam molerski zanat i onda su me ubedili da se vratim ovde i da snimim još jedan album "Limanija".  I dalje sam eksperimentisao ali egzistencija nije mogla da se zaokruži tom pričom - rekao je Li men.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading