NEVEN JE UBIJEN U KOLORADU! Srbin krenuo na posao kada je izbila pucnjava u prodavnici

Autor:

Hronika

23.03.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin Neven Stanišić (23) je jedna od 10 žrtava ubijenih juče u pucnjavi u supermarketu u Koloradu. Stanišić je krenuo na posao kada je došlo do pucnjave u prodavnici King Supers u Bolderu u kojoj je mladić stradao na licu mesta.

RepublikaFoto: Twiter
Neven Stanišić

I u Srpskoj pravoslavnoj crkvi Jovan Krstitelj u Lejkvudu potvrdili su da je jedna od žrtava njihov parohijan Neven Stanišić. On je i po njihovim saznanjima krenuo na posao kada je došlo do pucnjave.

Osim Nevena Stanišića ubijeni su i policajac, 51-godišnji Erik Tali, Deni Strong (20); Riki Olds (25); Tralona Bartkovijak (49 godina); Suzan Fontana (59); Teri Lejker (51); Кevin Mahonej (61); Linn Mareji (62) i Džodi Voters (65).

Policija je identifikovala žrtve i saopštila njihova imena: Deni Strong (20), Neven Stanišić (23), Riki Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Suzan Fontejn (59), Teri Leiker (51), policajac Erik Teli (51), Kevin Mahoni (61), Lin Marej (62) i DŽodi Voters (65), preneo je Si En En.

Osumnjičeni, 21-godišnji Ahmad Al Alivi Alisa, iz Arvade u Koloradu, zadobio je ranu u nozi i priveden. On je optužen za 10 tačaka ubistva i biće odveden u zatvor okruga Bolder nakon što bude pušten iz bolnice.

Podsetimo, pucnjava se dogodila nekoliko kilometara od kampusa Univerziteta Kolorado, u prehrambenoj prodavnici u kojoj su ljudi kupovali, ali i primali vakcine protiv kovida-19, piše Ej-Bi-Si.

To je druga masovna pucnjava u Americi u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

23.03.2021 17:55

Eh, odeš trbuhom za kruhom i onda ti je tamo suđeno.... Strašno!!!