EUFORIJA NA "MARAKANI": Zvezda "rešila" NAJBOLJEG DEFANZIVCA LIGE EVROPE!

Autor:

Sport

22.03.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandant Zvezdine odbrane Nemanja Milunović još uvek nije produžio ugovor sa crveno-belima, ali "Delije" mogu napokon da odahnu!

RepublikaFoto: Starsport
"Marakana"

Sada je definitivno poznato da će Nemanja Milunović uskoro produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Detalji dogovora su precizirani, usmeni dogovor postignut, čak je i novi ugovor za snažnog štopera otkucan.

Čeka se samo da se ekipa vrati sa mini odmora, te da Nemanja Milunović produži vernost srpskom šampionu, piše "Mozzartsport".

Stameni štoper je proglašen za najboljeg štopera grupne faze Lige Evrope, a novi ugovor sa Crvenom zvezdom trebalo bi da potpiše na još dve godine. 

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Milunović produžuje ugovor sa Zvezdom

Nemanja Milunović zarađuje 420.000 evra, a verovatno će približno dobiti i po slovu novog dogovora. 

Ostanak Milunovića i gotovo izvesni dolazak Dragovića, dovešće do toga da crveno-beli imaju petoricu štopera na početku priprema za narednu sezonu. Tu su još Degenek, Pankov i mladi Strahinja Eraković. Prethodnih prelaznih rokova mnogo se pričalo o potencijalnom odlasku reprezentativca Australije, ali od toga nije bilo ništa. 

Bivši štoper Borca, Mladosti i BATE Borisova u Zvezdu je stigao u zimu 2019. godine i do sada je za klub odigrao 77 mečeva i dao osam pogodaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading