VEZISTA KROTONEA ANALIZIRA IGRU MILANA ZA NAŠ LIST: Vulić - Zvezdo, udri "rosonere" po krilima!

Autor:

Sport

09.02.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vezista Crvene zvezde, a sada član italijanskog Krotonea, Miloš Vulić (24) u razgovoru za "Srpski telegraf" analizira igru Milana, koji je pobedio njegov tim minulog vikenda 4:0.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić (levo) ima predlog za Stankovića pred okršaj Zvezde i Milana

Rođeni Kruševljanin smatra da njegovi bivši saigrači 18. februara u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope na Marakani imaju šansu i da su roso-neri ranjivi kada ih napadnu sa krila.

- Zvezda nije bez šansi, bitnija je utakmica u Beogradu. Treba da izađu na teren sa igrom iz grupne faze. Brz napad preko krila i igra jedan na jedan sa njihovim bekovima je jedna od pretnji po gol Donarume - rekao je mladi vezista.

RepublikaFoto: Starsport
Vulić u dresu Zvezde

On smatra da je sedmostruki prvak Evrope favorit, ali i da imaju jedno posebno oružje.

- Dekijevi momci ne treba previše da ih poštuju iako je Milan favorit. Oni imaju prednost jer ako ne ide Zlatanu, Rebiću ili Čalhanogluu, uvek će se kao heroj i pokretač pojaviti neko drugi, a to je taj invidualni kvalitet - ističe strelac jednog gola na 18 utakmica za Krotone ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Vulić smatra favoritom, ali veruje u svoje crveno-bele

Prema rečima našeg sagovornika, najveći hendikep crveno-belih su prazne tribine.

- Najveći hendikep Zvezde je igranje bez publike na Marakani jer će bez huka s tribina biti mnogo lakše Milanu - zaključio je Miloš Vulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading