SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Sudija odbio da sudi POSLE PRETNJI SMRĆU!

Autor:

Sport

08.02.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal potresao je fudbal na Ostrvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Din odbija da sudi dok ne prestanu da mu stižu pretnje smrću!

Kako prenose britanski mediji, Majk Din odbio je da sudi u Premijer ligi posle pretnji smrću koje su mu upućene posle kontroveznog crvenog kartona.

Din je Tomasu Sučeku na meču Fulama i Vest Hema (0:0) pokazao put ka svlačionici posle starta nad Aleksandrom Mitrovićem, i to u 97. minutu utakmice, posle čega su navijači "čekićara" preko društvenih mreža napali engleskog arbitra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Din pokazuje Sučeku crveni karton u 97. minutu

Navijači Vest Hema ozloglašeni su po svom nasilnom ponašanju, njihov "Inter Siti Firm" jedna je od najjačih navijačkih grupa na Ostrvu, pa Dinova briga za bezbednost svoje porodice nije neosnovana.

Povodom ovog incidenta se izjasnio i Majk Rajli, direktor koji je zadužen za kontrolu sudija i delegirajnje.

Pretnje ovakve prirode su neprihvatljive i mi podržavamo Majkovu odluku da podnese prijavu polici u potpunosti. Niko ne sme biti žrtva ovakvih poruka, onlajn nasilje mora biti sasečeno u korenu - istakao je on.

 

Sučekov crveni u međuvremenu je poništen od strane FA, pa će Dinovi kritičari bez sumnje biti sve glasniji, iako su pretnje smrću potpuno neporavdan metod izražavanja nezadovoljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading