POSTAVIO NOVI USLOV: Piksi dovodi ZVEZDINU LEGENDU među "orlove"!

Autor:

Sport

08.02.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da će Dragan Stpjsković Piksi preuzeti selektorsko mesto reprezentacije Srbije, samo je ostalo da se utanače detalji, a sada stiže informacija da legendarni stručnjak ima jedan uslov!

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Naime, ukoliko Dragan Stojković Piksi, napokon, preuzme brigu o državnom timu, mesto na Terazijama 35 biće rezervisano i za Stevana Diku Stojanovića, javlja "Sportklub".

Legendarni kapiten najuspešnije Zvezdine generacije svih vremena, šampiona Evrope iz 1991, dobiće najverovatnije mesto u sportskom sektoru.

RepublikaFoto: Starsport
Stevan Dika Stojanović

Preduslov Dikinog dolaska najuže je skopčan sa definitivnim dogovorom čelnika FSS sa Draganom Stojkovićem. Navodno, Piksi je kao jednu od krucijalno važnih stavki na putu do imenovanja za selektora postavio angažovanje nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde. Izvesno je da će u tom slučaju, Dika imati visoku poziciju i poseban uticaj na sportsku politiku srpske kuće fudbala.

 

Stojković i Stojanović, su žarili u palili fudbalskim terenima sa Zvedom, a onda su bili i funkcioneri kluba sa "Marakane", uskoro im se smeši i nova saradnja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading