JOVIĆ SVIMA SLOMIO SRCA: Golove daje za preminulu majku, ALI MU OVO NAJVIŠE NEDOSTAJE!

Autor:

Sport

08.02.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi ubica željan je dokazivanja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slavili su protiv Napretka, gde je Jović postigao svoj prvi gol za klub

Nemanja Jović najmlađi je član sastava Partizana, ali to ga ne sprečava da velikim koracima korača ka svetloj budućnosti.

Na terenu deluje odvažno, što je i dokazao na poslednjem meču crno-belih protiv Napretka, kada je postigao prvi gol za klub u pobedi od 3:0.

Partizan je do premijernog trijumfa u prolećnom delu prvenstva protiv Napretka došao golovima Nemanje Jovića, Filipa Holendera i Lazara Markovića, 

Trijumfom lakše od očekivanog 20 sati u odnosu na duel večitog rivala u Novom Pazaru, došli su crno-beli na zaostatak od šest bodova. Ipak, jučerašnji ishod Crvene zvezde u gostima uticao je da se prednost vrati ponovo na plus devet.

Završio sam jesenji deo sezone asistencijom Lazaru Markoviću na debiju. Sa Napretkom sam prvi put bio starter i postigao prvi gol za Partizan. Osećaj je fenomenalan. Hvala šefu Stanojeviću i stručnom štabu na poverenju. Naporno sam radio i nadam se opravdao priliku da igram od prvog minuta – Istakao je Jović posle osmog vezanog trijumfa.

 

Hladne glave dočekao je svoj debi.

- Nisam se opteretio previše. Ušao sam hladne glave u meč, nisam imao ni tremu. Uživao sam u svakom provedenom minutu na terenu. Saigrači su mi govorili da se opustim, prevashodno Filip Stevanović i da ne razmišljam o greškama, već da mi glava bude mirna. Naravno, čuo sam se pre utakmice sa porodicom. Svi su ponosni na mene, daju mi dodatan motiv - dodao je mladi veznjak.

Stanojević mu je dao vetar u leđa nakon dobre partije.

- Šef mi je rekao da mu je drago što sam postigao gol i poručio da nastavim ovim tempom - nastavio je Jović.

RepublikaFoto: Starsport
Stanojević Joviću pruža punu podršku posle svakog nastupa

Čim bude prilike, planira da časti saigrače za prvi gol.

- Naravno, čim budemo imali slobodan dan častim - nastavio je kroz smeh.

Da samopouzdanja ima na pretek dokazao je kada se uporedio sa jednim od najboljih na svetu.

Uzor mi je legenda Partizana Sale Ilić. Iz svetskog fudbala Nejmar, kao klinac sam skidao poteze od njega, trudim sa da učim od njega - objašnjava ovaj 18-godišnjak.

Debi iz snova bio je pomalo ukaljan manjkom prisustva navijača, koji Joviću najviše nedostaju.

Naravno. Sanjao sam o tome da postignem gol i da otrčim na jugu i podelim radost sa navijačima. Nadam se da će korona konačno proći, pa da mi se i taj san ostvari. Svaki gol posvećujem majci, ali sam debitantski hteo da podelim i sa navijačima - zaključio je Nemanja Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading