DEŽA-VU U FRANKFURTU: Madriđani OPET PAZARE U AJNTRAHTU!

Autor:

Sport

08.02.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romansa između klubova iz prestonice Španije i sastava iz petog po veličini grada u Nemačkoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić prosljavlja gol sa Andreom Silvom

Atletiko Madrid izgleda ne haje za muke rivala iz belog dela Madrida sa Lukom Jovićem, već se baca u poteru za još jednim sjajnim špicem Ajntrahta.

Iako je ove sezone Filip Kostić neprikosnoveno najbolji igrač "orlova" iz Hesena, Andre Silva čovek je koji je zapao za oko "Čolu" Simeoneu, pa bi već na leto mogao da oformi ubitačan duo u napadu sa Luisom Suarezom.

Pokušale su "jorgandžije" da Portugalca dovedu u januaru na pozajmicu, ali nisu uspeli da se dogovore sa upravom Frankfurta, ali je dijalog odložen za kraj sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Silva na meti je Atletika iz Madrida

Dok Kostić briljira u veznom redu, često asistirajući Silvi, Andre mreže rešeta kada god im se približi, pa je sa neverovatnih 17 golova na 19 utakmica drugi najbolji strelac Bundeslige, a najbolji svog tima.

Luka Jović doveden je sa namerom da mu pravi konkurenciju, ali Adi Hiter za sada stoji iza svog prvog špica, pa pozajmljeni igrač Reala za sada dobija priliku uglavnom sa klupe.

 

Kako prenosi "Bild", Silvina cena kreće se između 30 i 40 miliona evra, što je skoro duplo manje nego što je kraljevski klub platio Jovića.

Ukoliko do ovog transfera zaista dođe, nije isključena opcija da se Luka Jović na leto permanentno vrati u Frankfurt, pa bi ovakav rasplet bio "win-win" situacija za oba kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading