TRANSFER KOJI BI UZDRMAO REGION: Hrvat bio na KORAK od Partizana, ali nije došao zbog kapitena crno-belih

Autor:

Sport

08.02.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi ga Grobari dočekali?

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Dete zagrebačkog Dinama Marko Iharoš izjavio je da je pre nekoliko godina bio blizu potpisa za Partizan, kojeg je tad sa klupe predvodio Marko Nikolić.

Bivši reprezentativac mlađih selekcija Hrvatske bio je bez kluba posle odlaska sa Maksimira, a onda se pojavila opcija da pređe u Beograd.

- Posle Dinama hteo sam da pokažem inat, to je bila mladalačka ideja - počeo je Iharoš za "Sportske novosti".

Plan je bio da do Partizana dođe preko Teleoptika.

- Bio sam više puta u Beogradu privatno, upoznao sam neke ljude i oni su mi to predložili, iako roditeljima nije bilo drago. Sve je bilo idealno, odlično sam primljen, međutim, trener Nikolić mi je otvoreno rekao da neću biti prva opcija, jer je desni bek kapitan ekipe. Nudili su mi da odem u Teleoptik, čak sam razmišljao da ostanem i borim se u Partizanu, ali nisam hteo u drugoj ligi da igram - dodao je hrvatski defanzivac.

Usledio je odlazak u Rudar iz Velenja, koji je predvodio još jedan partizanovac, Slobodan Krčmarević.

- Za Partizan nisam ni potpisao, već sam otišao u Sloveniju. Igrao sam najbolji fudbal, dao gol sezone i dobio ponudu Kajzerslauterna. Nemci su davali 150.000 evra, ali Srbima, koji su bili investitori u Rudaru, nije odgovaralo. Tražili su 300.000 evra - rekao je Iharoš, pre nego što je otkrio jedan skandal.

- Kada je došlo leto nekoliko igrača Rudara optuženo je za nameštanje utakmica. Srbi investitori su izbačeni iz kluba, svi smo dobili slobodne papire. Nisam hteo da ostanem u toj močvari - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Risto

08.02.2021 23:00

BRAVO CARE