UZBURKAO DUHOVE PROŠLOSTI: Hrvat kog su želeli Zvezda i Partizan ZALUPIO VRATA PRED NOSEM "VEČITIMA"!

Autor:

Sport

18.01.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski napadač Ante Vukušić je dospeo u žižu interesovanja srpske javnosti kada je prekinuo saradnju sa Olimpijom iz Ljubljane!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda - Partizan

Naime,  mediji u regionu prethodnih dana pisali su da su za njega zainteresovani Crvena zvezda i Partizan.

Vukušiću se zbog toga "usijao" telefon, a on se oglasio na ovu temu i otkrio da je trenutno mnogo bliži povratku u Hrvatsku i ističe da nije bilo kontakta sa "večitima".

- Otkad sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me destine menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto- rekao je Vukušić za "24sata".

- Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih voleo da odem, sve je otvoreno, izabraću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu- objasnio je hrvatski napadač koji je prethodne dve godine imao dobre partije u Sloveniji.

Prošle sezone Vukušić je postigao 26 golova, a onda je pao u nemilost trenera, pošto nije ostvario transfer, tako da je skoro celu jesen proveo na klupi.

 

 

 

- Nema smisla da komentarišem mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju porodicu i mene. Na sreću, ima dovoljno interesa sredina u kojima ću se s puno manje stresa i upitnika moći koncentrisati samo na fudbal- zaključio je Vukušić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading