Ivica Iliev otkrio kroz kakvu je torturu prošao, pa OBELODANIO PARTIZANOVE TRANSFER PLANOVE!

Autor:

Sport

18.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U taboru crno-belih vlada optimizam posle pobede na startu priprema, ali šta o ekipi Partizana misli njihov "operativac" Ivica Iliev?

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev sa upravom Partizana

Bivši fudbaler crno-belih svestan je da je klub zimus doveo samo Marka Živkovića, ali smatra da je strpljenje na tržištu ključno.

- Verovatno neće biti dolazaka igrača ovde u Tursku, jer kao što možete da vidite imamo izuzetan broj kvalitetnih fudbalera. Eventualno, u slučaju nekog odlaska stigla bi zamena, što bi se reklo glava za glavu, ali ovako verujem da nećemo dovoditi nikoga. Treba biti pametan, strpljiv i pronicljiv - smatra nekadašnji reprezentativac.

Govorio je Iliev i o potrazi za špicom.

- Znam da se priča o Filipu Stupareviću, ali su te priče neistinite. Sjajan je igrač, ali nema istine u priči da dolazi u Partizan - jasan je nekadašnje krilo crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stuparević izgleda ipak ne prelazi u Partizan...

O ostanku Saše Zdjelara nešto je manje konkretan.

Zdjelar ima ugovor do leta, ne krije ni on, konstantno se trudi da objasni koliki je partizanovac, pa ne želi da mi ispaštamo kada je on u pitanju. Verujemo da ćemo naći zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo - smatra on.

 

Za kraj se dotakao Iliev i Umara Sadika, pa ga golovi Nigerijca raduju, pošto Partizanu sleduje finansijska dobit od skoro svakog pogotka.

- Svi golovi koje postigne za Almeriju ulaze u bonuse, pa kako je krenulo uskoro ćemo sve bonuse da naplatimo... To je veliki transfer, može da bude duplo veći od transfera najskupljeg stranca iz srpskog fudbala, može da bude preko 10 miliona. Nestvarno je šta smo napravili sa njim, sećamo se kako smo prolazili kroz to, šta sam pre svega ja doživljavao, omlovažovanje i slično. Ne postoji ništa lepše, nego kada se sve to završi, kao i uvek do sada, ja mogu samo da se smejem - iskren je za kraj Ivica Iliev u razgoru sa "Arena sport TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading