STANOJEVIĆ PRAVI BEDEM: Sjajne vesti za "Grobare" posle pobede nad Poljacima!

Autor:

Sport

17.01.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Partizana pobedila je na prvoj probi tokom zimskih priprema, ali to nisu jedine dobre vesti koje navijačima crno-belih stižu iz Beleka.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli dobili su sjajne vesti posle prve pobede na pripremama u Turskoj

Poljsko Zaglebje palo je rezultatom 2:1, dobrih izdanja bilo je na pretek, ali vest o produžetku saradnje sa Sašom Zdjelarom samo povećava optimizam u taboru crno-belih pred nastavak sezone.

Zdjelara od početka prelaznog roka traže razni evropski velikani, Sent Etijen je posebno zagrizao, ali deluje kao da se povremenom reprezentativcu Srbije sviđa uloga koju igra u ekipi Aleksandra Stanojevića, pa je sa crno-belima nadomak dogovora o produžetku saradnje.

RepublikaFoto: Starsport
Po svim prilikama Zdjelar i Šćekić ostaju na okupu

Njegov partner u sredini veznog reda Aleksandar Šćekić već je dobio novi ugovor, pa se sada u Humskoj raduju što će impozantni tandem ostati na okupu.

- Drago mi je zbog Šćekića, igrao je kod svakog trenera, naravno - i ja sam zadovoljan. Voleo bih da i sa Zjedlarom nastavimo saradnju. Želeo bih da svi ostanu, sad, ako neko dobije ponudu - zašto da ne - istakao je šef stručnog štaba Partizana, ostavivši tako vrata otvorena i za eventualni odlazak.

 

 

 

"Grobari" se ipak nadaju suprotnom, a u međuvremenu mogu da se raduju dobrim izadnjima na pripremama u Turskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading