EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Luka Jović napušta Real, poznata NOVA DESTINACIJA!

Autor:

Sport

12.01.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović je završio misiju u Real Madridu! "Kraljevići" su se dogovorili sa Jovićevim bivšim klubom, Ajntrahtom iz Frankfurta o šestomesečnoj pozajmici, kako ekskluzivno saznajemo.

Luka Jović

Luka Jović je prošlog leta bio veliko i skupo pojačanje Reala, ali nijednog trenutka nije potvrdio takav status, niti 60 miliona evra koliko je Real izdvojio za njega.

Razni klubovi su bili u opticaju za talentovanog Srbina, poput Milana, Vest Hem, Napolija, ali Luka Jović će pokušati da oživi karijeru, tamo gde je sve počelo.

 

 

 

Izvor blizak srpskom reprezentativcu nam je potvrdio da je stvar gotova i da Jović uskoro stiže u Frankfurt.

Trener Ajntrahta Adi Hiter je nedavno priznao da bi rado video Srbina ponovo u svom timu, što se sada i obistinilo.

- Pročitao sam imena koja se dovode sa nama u vezu, prvenstveno za Luku Jovića. To je bilo očigledno znajući koliko malo provodi vremena na terenu u Realu, međutim svi znamo kakvu platu ima. Znam da Luki ne bi smetalo da ponovo zaigra u Ajntrahtu, ali sam pogrešna osoba kada je reč o verovatnoći realizacije transfera - rekao je Hiter tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading