STANKOVIĆ IZAZVAO TEKTONSKI POTRES: Trener Zvezde bi doveo UZDANICE PARTIZANA!

Autor:

Sport

12.01.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je uzburkao srpsku fudbalsku javnost...

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Stanković je gostujući na "Arenasport" dobio interesantno pitanje, koga bi doveo iz Partizana, tačnije da li u taboru crno-belih ima neki igrač po njegovom ukusu.

- Nisam razmišljao, lepo pitanje... Ima Partizan kvalitetnih igrača... Natho, Asano, Suma je interesantan, Zdjelar je njihov motor ekipe i neko ko donosi ravnoteži i detalji odlučuju derbi- rekao je pomalo zamišljeni Dejan Stanković.

Dejan Stanković se osvrnuo i na prethodna tri susreta Zvezde i Partizana od kada je seo na klupu srpskog šampiona (dva remija i poraz) i poručio da će njegova ekipa dobiti derbi kada bude mentalno spremna za to.

 

- Nadam se već na proleće- naveo je Stanković i rekao da cilj Zvezde nije samo taj jedan meč, već uspešno okončanih 50 utakmica, trofeji i proleće u Evropi.

Ima li za Zvezdu interesantnih igrača u Superligi? Spominjao se Marko Jevremović iz Javora, ali trener crveno-belih je rekao da neće dovoditi levog beka.

- Ima interesantnih igrača, ne bih o imenima... Ako kažem - to se kod mene komentariše kao da ga dovodim u Zvezdu. Ima ozbiljnih profila, mladih igrača, ali vraćam se na to bonus pravilo koje može mnogo dobrog da donese- zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading