STANKOVIĆEVA VELIKA ŽELJA NA TRANSFER LISTI: Pominjao se kao potencijalno pojačanje Zvezde, a sada PROPAO KAO ŽETON!

Autor:

Sport

11.01.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto velike želje Dejana Stankovića Federika Makede na "Marakanu" je stigao Dijego Falčinelui, što je, ispostavilo se bio pravi potez!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Šest meseci kasnije čini se da su crveno-beli prošli mnogo bolje nego da su uspeli da dobiju borbu oko prvog pika, jer dok je Falčineli u Beogradu oduševio i maltene jednoglasno dobio podršku javnosti Makeda je navodno na transfer listi Panatinaikosa.

Ne znači to da će sigurno otići, jer Panatinaikos je pod pritiskom Zvezde iskusnom Italijanu dao jak ugovor koji mu sve do 2023. garantuje barem 600.000 evra po sezoni. Tako tvrde grčki mediji, italijanski ekspert za transfere Đanluka Di Marcio još letos je pisao o godišnjoj plati od okruglo 1.000.000 evra, moguće je da je tu računao i bonuse.

RepublikaFoto: youtube.com/ Vitsaxiss 1_3
Federiko Makeda

Previše za centarfora koji je u protekloj polusezoni postigao samo četiri gola za atinske Zelene. Za tako skroman učinak ne vredi te pare, pa lokalni mediji pišu da je Panatinaikos spreman da sasluša sve eventualne ponude za Makedu, ali ovog puta ponuda iz Beograda neće stići.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading