GDE JE ZAPELO? Crvena zvezda ODREDILA ROK, defanzivac na pragu "Marakane"!

Autor: MaxBet sport

Sport

11.01.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga o povratku iskusnog defanzivca Duška Tošića na "Marakanu" i dalje traje, ali nazire joj se kraj...

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Prema navodima "Maxbet sporta" Duško Tošić je dobio uslove ugovora na dve godine i još nekoliko dana da izvaga sledeći korak u karijeri.

Nisu zaintresovani samo crveno-beli, već i dva kluba iz Turske. Konkretne korake je povukla Antalija i od pre neki dan ponovo je iskusni štoper najavljivan kao moguće pojačanje Genčlerbirligija. U Ankari je igrao odlično, odakle se preselio u Bešiktaš i vrata su mu širom otvorena.

Dok se u Ljutice Bogdana nadaju konačnom pristanku bivšeg reprezentativca Srbije, najavljuju da je konačan rok da se stavi tačka do 20. januara, kada se ekipa seli na završne pripreme u Antaliju. Tamo Zvezdu čekaju četiri testa: Slask, Ufa, Maribor i Šahtjor iz Donjecka.

 

Tošić već desetak dana radi individualno pod palicom kondicionog stručnjaka Andreje Milutinovića, kako bi spreman dočekao novi angažman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading