ODLIČNE VESTI ZA ZVEZDU: Hofenhajm U CRNOM NIZU pred okršaj sa šampionom Srbije, MOŽDA ČAK STIŽE I U KOMBINOVANOM SASTAVU!

Autor:

Sport

01.12.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plasman u Evropi za slabije klubove često je u isto vreme i blagoslov i kletva, a takav je izgleda i slučaj sa rivalom skojim se Zvezda bori za prvo mesto u grupi L Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde mogu da se raduju nesreći protivnika iz Lige Evrope

Žarka želja da se pokažu na oba fronta često košta manje klubove, pa je takav slučaj i sa Hofenhajmom.

Nemci bi u četvrtak protiv ekipe Dejana Stankovića mogli da zagarantuju prvo mesto na tabeli, ali u Bundesligi im, najblaže rečeno, ne cvetaju ruže.

Poslednje odigrano kolo donelo im je remi sa Majncom, pa sada Hofenhajm ima crnu seriju od čak sedam prvenstvenih mečeva bez pobede.

Još gore, u tih sedam kola osvojili su svega tri boda.

Poređenja radi, u Evropi imaju maksimalnih 12 iz četiri utakmice.

- Bundesliga je nivo iznad - pravdao se šef stručnog štaba Sebastijan Henes, ali je bolji odgovor da sastav  nije dovoljno velik da podrži veći obim posla.

RepublikaFoto: Starsport
Slike sa prvog okršaja Zvezde i Hofenhajma

- Nismo zadovoljni brojem bodova u Bundesligi. Bilo je utakmica u kojima smo bili ravnopravni, ali nismo imali sreće - dodao je trener Zvezdinog rivala.

On bi čak mogao da se upiše na "crnu listu" rekorda kluba, pošto nijedan drugi trener Hofenhajma nije toliko dugo igrao bez sačuvane mreže. Njegov klub primio je odvratnih 16 golova na devet mečeva, dok u Ligi Evrope nije primio niti jedan.

Jasno je gde leže prijoriteti, ali preveliki neuspeh u Bundesligi automatski znači otkaz, tako da bi Henes protiv Augsburga sledećeg ponedeljka mogao da izvede najjači sastav, a da li znate šta to znači?

Pa, da će protiv Zvezde kombinovati!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemci bi mogli da prioritizuju Bundesligu, pa da u Beograd dođu u kombinovanom sastavu

To bi bile sjajne vesti za Zvezdu i njene pratioce, posebno kada se uzme u obzir situacija sa povredama i koronom u taboru srpskog predstavnika.

 

Bilo kako bilo, u četvrtak ćemo saznati da li je četa Dejana Stankovića spremna za prvo mesto u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading