BOMBA NA MARAKANI: Zvezda se OZBILJNO POJAČAVA, crveno-beli DOVODE FUDBALERA ŠAHTJORA!

Autor:

Sport

01.12.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković mogao bi da bude mnogo jači na problematičnoj poziciji levog beka od januara.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković pronašao je rešenje za problematičnu poziciju levog beka

Milan Rodić boluje od korone, Gobeljić, Gajić i Eraković nisu prirodni levi bekovi, pa bi na stadion "Rajko Mitić" mogao da se vrati stari znalac.

Klub iz Ljutice Bogdana zainteresovan je za fudbalera Šahtjora iz Soligorska, Nikolu Antića.

On, ipak, o tome ne zna ništa.

– Ne znam ništa o interesovanju Zvezde. Moguće je da su iz Beograda kontaktirali klub, ali ja o tome nisam obavešten. Postoji interesovanje pojedinih klubova, ali nema zvaničnih ponuda. Ne opterećujem se, dobro mi je ovde - rekao je Antić za "Mozzartsport".

 

Antić je u Srbiji igrao za Rad, Jagodinu i Vojvodinu, odakle je prešao u beloruski Šahtjor, a posebno je oduševljen onim što rade u Zvezdi.

RepublikaFoto: youtube.com/fkvojvodina
Nikola Antić mogao bi već u januaru da se vrati na Marakanu!

– Pratim fudbal u Srbiji, gledam sve bivše klubove. Oduševljen sam Zvezdinom igrom i svime što rade. Uspesi crveno-belih su odlični za naš fudbal. Predstavljaju nas na najbolji način. Zvezda nas trenutno reprezentuje fudbalski poput Đokovića u tenisu. Sa druge strane, srećan sam zbog Kupa Srbije koji je osvojila Vojvodina. Drago mi je jer se ne dešava često, obično se Partizan i Zvezda smenjuju u tome, pa je trofej potvrda kvaliteta i rada Lalatovića i igrača - dodao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading