Jedan stric mu igrao za Partizan, drugi za Zvezdu, ALI JE NJEGA VODILO SRCE: Ko je NOVA SENZACIJA na Marakani?

Autor:

Sport

30.11.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde bez problema su savladali Rad u Superligi, a na tom meču ispisana je još jedna strana istorije kluba.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nova nada Zvezde, Marko Lazetić

Crveno-beli pobedili su sa 3:0, a na ovoj utakmici debitovao je novi biser Zvezdine akademije.

U pitanju je Marko Lazetić, momak koji je kao Luka Jović, Filip Janković, Dejan Stanković i mnogi drugi debitovao za Beograđane sa 16 godina, i na koga će ozbiljno računati u budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde u akciji protiv Rada

Važi za najtalentovanijeg u veoma nadarenoj generaciji kluba iz Ljutice Bogdana, a u igru je ušao u 75. minutu umesto Boaćija.

Ubrzo se našao i u prvoj prilici, ali ga je Damir Kahriman osujetio u nameri da postigne gol na debiju. 

- Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san - rekao je Marko Lazetić posle meča.

- O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina - dodao je ovaj tinejdžer.

Nadaju se navijači Zvezde da će mladi Lazetić, koga krasi i visina od preko 190 cm, biti novo otkrovenje crveno-belih i da će imati još veću minutažu na proleće.

Njemu su, inače, Nikola i Žarko Lazetić stričevi, pa je mogao da bira dali želi u Partizan ili Zvezdu, pa je, kao što ste imali priliku da primetite, njegovo srce odabralo crveno-belu boju.

 

Čak sedmorica mladih su igrala protiv Rada, što pokazuje jasne namere Stankovića.

- Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada je trebalo da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi - zaključio je mladi napadač Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

01.12.2020 05:13

16 godina a vec se tetovirao? Bravo roditelji. Sta ce biti sa 20?