HLADAN TUŠ ZA STANKOVIĆA: Zvezda BEZ NAJBOLJEG na Hofenhajm!

Autor:

Sport

30.11.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai će propustiti meč sa Hofenhajmom u četvrtak!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Aleksandru Kataiju je neophodan odmor, platio je ceh žestokog ritma u jesenjem delu sezone, koji ga je fizički potpuno slomio, pa će crveno-beli morati u vojevanje u Ligi Evrope bez njega, saznaje MOZZART Sport.

Katai je pod blokadom je izašao na meč sa Hofenhajmom u Zinshajmu, a bio je povređen i u beograskim okršajima sa Liberecom i Gentom. Sve vreme je vukao neugodnu povredu primicača, koja se naglo pogoršala već posle pet minuta utakmice protiv Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo. Od tada mu je preporučeno strogo mirovanje.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Treba napomenuti i da je odmor već počeo da daje rezultate. Katai se oseća značajno bolje, ali nema nikakve potrebe da zaigra rovit protiv Hofenhajma. Možda bude spreman za Liberec, ali je još uvek rano pričati o tome. Takođe, ako se stanje u potpunosti ne popravi, postoji mogućnost da Katai pauzira do kraja jeseni, a onda se maksimalno spremi za obaveze tokom proleća, kojih će po svemu sudeći biti dosta i na domaćoj, ali i na evrosceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading