"Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu, SVAKI BOD JE BITAN!"

Autor:

Sport

29.11.2020

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Milijaš, pomoćni trener Crvene zvezde, prokomentarisao je pobedu nad Radom 3:0 u Superligi Srbije.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Nenad Milijaš

Zvezda je upisala 14. trijumf u domaćem prvenstvu i napravila dobru uvertiru pred meč sa Hofenhajmom u Ligi Evrope.

Milijaš je odmah po završetku utakmice stao pred kamere Arenasporta i istakao značaj što je Zvezda meč završila sa sedmoricom igrača do 21 godine.

- Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete- rekao je Milijaš.

RepublikaFoto: Starsport

- Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol, to je u redu. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali- dodao je bivši kapiten crveno-belih.

Asistent Dejana Stankovića kaže da se ovakvim utakmicama dolazi do titule.

 

- Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu- zaključio je Milijaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading