TRENUTAK ODLUKE NA MARAKANI: Stigao Rodićev PCR TEST!

Autor:

Sport

30.11.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković opet ima velike probleme sa selekcijom pred ključni meč sa Hofenhajmom u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Rodić neizostavan je deo Zvezdinog tima ove sezone

Legendarni fudbaler uskoro bi mogao ponovo da navuče kopačke od muke sa povredama i Kovidom, pa sada posle neizostavnog Aleksandra Kataija ostaje bez još jednog prvotimca uoči susreta sa Nemcima.

Milan Rodić odigrao je krucijalnu ulogu u, nadajmo se, obezbeđivanju evropskog proleća za crveno-bele, ali je i njega nažalost "strefila" korona, pa još uvek nije u mogućnosti da pomogne saigračima.

On je neposredno pred meč sa Gentom u prošlom kolu Lige Evrope bio pozitivan na virus, a danas su stigli rezultati novog testa na Marakanu.

 

 

 

Nisu dobre vesti, nego je Rodić još uvek pozitivan, tako da će Stanković muku mučiti da zameni sjajnog levog beka.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković muku će namučiti da nadomesti izostanak Rodića

Dobra strana pauze za Rodića je što je mirovanje iskoristio da sanira povredu primicača koja ga je duže vreme mučila i zbog koje je propustio dosta utakmica.

Biće zanimljivo videti ko će zameniti Rodića.

Protiv Slovana ga je, recimo, zamenio Marko Gobeljić iako nije prirodni levi spoljni, a protiv Genta je na toj poziciji bio mladi Strahinja Eraković. Nije nerealno ni da Milan Gajić priskoči u pomoć, pošto on toliko dobro igra ove sezone da strana terena nije bitna.

RepublikaFoto: fkcrvenazvezda
Marko Gobeljić mogao bi da bude zamena za Rodića, kao i mladi Eraković

Sve je manje vremena za Stankovića, pa se nadamo da će doneti pravu odluku kada je duel sa Hofenhajmom u pitanju, pa da se slavi više to prezimljenje u Evropi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading