REPREZENTATIVAC SRBIJE NA "MARAKANI": Želja mi je bila da se vratim u domovinu! Ovde sam došao zbog visokih ambicija i atraktivne igre

Autor:

Sport

02.10.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi da je gledao sve Zvezdine mečeve, osim protiv Ararata.

RepublikaFoto: Todor Petković
Stadion "Rajko Mitić"

Žrebom u Nionu odlučeno je da će Crvena zvezda igrati u grupi 'L' Lige Evrope, a protivnici šampionu Srbije će biti Gent, Hofenhajm i Slovan iz Libereca. To znači da će na "Marakani" ove jeseni gostovati i jedan reprezentativac Srbije, Mijat Gaćinović.

Gaćinović nastupa za Hofenhajm, pa će tako imati priliku da poseti Srbiju.

- Poklopilo se, imao sam osećaj da ćemo da dobijemo Zvezdu. Baš sam pričao sa kolegama iz ekipe, pred žreb, i to mi je bila želja. Drago mi je, naravno, što će to biti i prilika da se vratim u Srbiju, nadam se da ćemo zajedno da prođemo dalje - rekao je Gaćinović za Telegraf, a potom je dodao i da je pratio utakmice Crvene zvezde u evropskim kvalifikacijama.

- Gledao sam skoro sve utakmice, ali ovo juče protiv Ararata nisam jer sam imao obaveze. Ali ovde svi znaju o kakvom se klubu radi.

RepublikaFoto: Starsport
Mijat Gaćinović

On je ovog leta iz Ajntrahta prešao u ekipu Hofenhajma, koja je prethodnog vikenda ponizila BAjern sa 4:1.

- Zato sam se i odlučio da dođem ovde. Imaju visoke ciljeve i igraju atraktivan fudbal, siguran sam da nisam pogrešio.

Za kraj, vezista Hofenhajma je istakao da želi da istrči pred "Delije".

- Voleo bih da se u Beogradu naročito igra pred punim stadionom, da svi u ekipi to vide, iako već znaju. I saigrači prate, već posle žreba su se raspitivali, a u Nemačkoj se prati fudbal i generalno se zna za veće klubove, Zvezdu, Partizan i Vojvodinu - završio je Gaćinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading