"DELIJE" SU OVO ČEKALE: Posle žreba za LE, Terzić NIKAD DIREKTNIJI o POJAČANJIMA!

Autor: TV Arena, Republika

Sport

02.10.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se zna pred kraj letnje pijace.

RepublikaFoto: youtube.com/EltaHD
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, rekao je posle žreba u Nionu da je cilj aktuelnog srpskog šampiona prolaz u nokaut fazu Lige Evrope. Podsetimo, crveno-beli će se sastati sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom iz Libereca, a Terzić je otkrio da do kraja letnjeg prelaznog roka neće doći novi igrači na stadion "Rajko Mitić".

– Zvezda mora da pobeđuje, s kim god da igra. Pogotovo na svom stadionu. Raduju najave iz UEFA, da će biti navijača. Grupa je jako slična kao one 2017. godine. Biće teško, ali Zvezda je podigla lestvicu. Cilj je prolazak u nokaut fazu, da se dočeka proleće u Evropi – rekao je Terzić za "Arena sport".

On se potom osvrnuo na same protivnike.

– Hofenhajm je izuzetno dobra ekipa, videli smo ih prošle nedelje, kada su pobedili Bajern sa 4:1. Gent je jaka ekipa, iz Belgije, jake fudbalske zemlje koja je dugo bila prva na FIFA rang listi. Ponavljam, naš cilj je da sve njih dobijemo na Marakani i da prođemo dalje.

Poručio je Terzić da Zvezda neće dovoditi pojačanja u preostala tri dana prelaznog roka.

– Sigurno da niko neće doći. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača. Godinama u nazad Zvezda nije imala ovako dobar tim. Imamo nekoliko dobrih igrača na svakoj poziciji, to nam čak i predstavlja problem. Moja velika želja je da u Ligi Evrope pružimo što više šanse našim biserima. Šest neverovatno talentovanih dečaka, Nikolića, Gavrića, Petrovića…

Terzić je zadovoljan radom trenera Dejana Stankovića.

– Imamo sve pobede osim tog nerešenog rezultata protiv Omonije. Dejan Stanković ima našu punu podršku i verujemo da ćemo da igramo sve bolje i bolje iz meča u meč – kazao je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading