"DELIJE" SU OVO SA NESTRPLJENJEM ČEKALE: Mrkela saopštio SJAJNU VEST navijačima!

Autor:

Sport

02.10.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se sportski direktor crveno-belih.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je da je ponosan činjenicom što je Crvena zvezda postala standardni učesnik evropskih takmičenja.

- Ovo je veliki uspeh. Četvrta godina u nizu da smo deo Evrope u fudbalskom smislu i utisak je da postajemo redovni učesnici kontinentalnih takmičenja. Bićemo u drugom šeširu na sutrašnjem žrebu i to je još jedna stvar koja se promenila u odnosu na ranije godine. Čestitam igračima i stručnom štabu, ličnom sam još uvek pod utiskom svega što se desilo - počeo je Mrkela.

On se osvrnuo na susret sa Araratom (2:1).

- Mogli smo da prelomimo utakmicu na vreme, ali smo primili gol i ušli u neizvesnost. Najvažnije je da smo pobedili i plasirali se u Ligu Evrope. Format je specifičan ove sezone i smatram da smo mogli bolje da prođemo da su se igrali dvomeči, pogotovo protiv Omonije. Kvalitetniji smo od njih, ali kad se igra jedna utakmica i to u gostima, onda je to teško.

Mrkela je zaključio da nema specifičnih želja pred žreb za grupnu fazu koji je zakazan za 13 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading